App Mobil Uygulama Maliyeti Hesaplayıcı

App Maliyeti Hesaplayıcı ile mobil uygulama proje maliyeti hesaplama:

Mobil uygulama projeleri sanıldığının aksine yüksek maliyetli projelerdir. Web siteniz ile aynı işi yapan bir mobil uygulama yaptırmak istediğinizde mobil uygulamanın maliyeti genellikle daha yüksek olmaktadır. Bunun başlıca nedeni mobil uygulama geliştirmenin daha uzun sürmesidir. Mobil uygulama geliştirme maliyeti, uygulamanın kullanım şekli ve özelliklerinden doğrudan etkilenir. Kullanım şekli karmaşıklaştıkça ve özellikler arttıkça, geliştirme süresi uzayacak, bu da uygulama maliyetinin artmasına neden olacaktır.

Geliştirilecek uygulama maliyetinin önceden tahmin edilebilmesi proje bütçesini yönetmede yardımcı olacaktır. Ayrıca sonradan hoş olmayan süprizlerin de olmasını engelleyecektir.

App Maliyeti Hesaplayıcı ile mobil uygulama bütçesi tahmini yapmak son derece basittir. Saniyeler içerisinde, bir freelance developer ile çalışarak yaptırmak istediğiniz mobil uygulama için yaklaşık ne kadar bütçe ayırmak gerektiğini bulabilirsiniz. Ayrıca eklediğiniz özelliklerin uygulama bütçesine getirdiği yükü görebilir ve bütçenize göre bazı özelliklerden vazgeçmek isteyebilirsiniz.

App Maliyet Hesaplayıcı

App Mobil Uygulama Maliyeti Hesaplayıcı, sizden bazı seçimler yapmanızı isteyerek aklınızdaki mobil uygulamanın yaklaşık fiyatını hesaplar. Uygulamanız hangi platformlarda çalışacak, kullanıcıların kaydolmasını ve oturum açmasını istiyor musunuz, kullanıcıların profil sayfası olacak mı, paralı satış yapıyor musunuz, kullanıcı oylarını ve değerlendirmeleri ister misiniz, uygulamanız web sitenizle senkronize mi çalışacak, uygulamanızın görüntüsü ne kadar güzel olacak, uygulamanız için bir ikon ister misiniz vb gibi seçeneklere yapacağınız seçimler, uygulamanızın maliyetini belirleyecektir.

Uygulama Maliyeti Seçimlerinize Göre Değişecektir

kullanıcıların kaydolmasını ve oturum açmasını istiyor musunuz, kullanıcıların profil sayfası olacak mı,

Siz de aklınızdaki mobil uygulama projesini yaptırmadan önce muhakkak App Maliyeti Hesaplıyıcı‘yı kullanın. Bir freelance developer ile mobil uygulama geliştirdiğinizde proje maliyeti hakkında fikir sahibi olun.

https://appmaliyeti.devlynk.com