Devlynk Ücretsiz Web Sitesi Kampanyası

Devlynk Ücretsiz Web Sitesi Kampanyası hayalindeki web sitesine kavuşmak için benzersiz bir fırsat sunuyor. Hayalinizdeki projenizi ücretsiz geliştirebilme imkanı sunan yarışma tadındaki kampanya kapsamında 23 Mart’a kadar “Hayalimdeki web sitesi – Proje ismi” başlığı ile proje oluşturarak hayalindeki projeyi anlat ve ilanını yayımla,jürinin en beğendiği proje ol ve Devlynk web sitenizi ücretsiz olarak geliştirsin. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.

Peki nasıl etkileyici bir web sitesine sahip olursunuz? Nasıl diğer web sitesi tasarımlarından bir adım öne geçersiniz? Bunlar doğrultusunda kampanyada güçlü bir aday olmanız için başarılı bir web sitesi oluşturmanızı sağlayacak önemli adımları üç temel başlıkta toplamaya çalıştım.

Devlynk Kampanyası İçin Fikir ve Proje Planlaması

Bir web sitesi için her şeyden önce fikirler gelir. Öncelikle bir fikriniz olmalı ve ondan sonra ana fikriniz etrafında detayları düşünmelisiniz. Bir yazılımcıyla konuşmadan önce fikrinizi derlemeniz gerekir. Projeniz nedir, projenizin bütçesi ne kadar, başlangıç-bitiş tarihleri gibi temel şeyleri belirlemeli ardından bunlarla beraber bir proje planlaması yapmalısınız. Proje planlaması web sitesinin kuruluş aşamasının en önemli basamağıdır. Harekete geçmeden önce yapmanız gereken son basamaktır.

Devlynk Kampanyası İçin Tasarım Süreci

Bir web sitesi için fikir kadar görünüşün de önemi olduğu bir gerçek. Fikir ve proje planlaması bittikten sonra yapılması gereken bir diğer konu web sitesinin tasarım süreci. Kendi içinde de üç parçaya bölebileceğimiz bu süreç de web sitesinin etkileyiciliği hakkında büyük bir önem taşıyor.

Web Sitenizin Tarzı

Tasarım sürecinin ilk adımı olarak web sitenizin stilini belirlemelisiniz.Yazı stilleri ve siteye ilk girdiğinizde karşılaşacağınız hava. Bir nevi web sitenizin kişiliğini belirlemelisiniz yani. Bu da web sitenizin içeriğiyle doğru orantılı olarak gelişir.

Web Sitenizin Haritası

İkinci olarak bir harita oluşturmalısınız. Web sitenize girdiğinizde nasıl gezeceksiniz, hangi sekmeler nerede olacak gibi kullanışlılığı ve kolaylığı baz alarak tasarlamanız gereken ikinci basamak da web sitesi haritasıdır.

Sayfa Tasarımı

Son olarak da bunların hepsinin harmanlanmış hali olarak da sayfa tasarımını yapabilirsiniz. Her iki basamağın da uyum ve düzenli görünmesi bu son basamağa bağlıdır.

Devlynk Kampanyası İçin Yazılım süreci ve yazılımcıya doğru aktarım

Devlynk Kampanyası için her aşamayı yaptınız ve siz seçildiniz. İşte şimdi işin son basamağı olarak yukarıdaki bilgileri yazılımcıya aktarmanız gerekiyor. Yine üç başlık altında toplayacağım bu aşamayla kampanya sonrasındaki son aşamayla ücretsiz web sitenize kavuşabilirsiniz.

Markanız ve amacınız

Yazılımcıya doğru aktarım için öncelikle markanızı ve amacınızı yazılımcıya detaylı ve anlaşılabilir bir şekilde aktarın. Sonraki aşamalar için en temel nitelik sitenin markası ve amacıdır.

Alan adı(Domain Name)

Alan adınız web sitenizin internet üzerideki ismidir ve olmazsa olmazıdır. Fikrinize uygun ve güzel bir alan adı düşündükten sonra https://tr.godaddy.com/domains/domain-name-search adresinden kontrol edebilirsiniz. Eğer daha önceden alınmamışsa belirlediğiniz alan adıyla web sitenizi açabilirsiniz.

İçerik

Devlynk Kampanyası kapsamında ücretsiz web sitenizin yazılımcıya aktarılması gereken son adımı içeriktir. Yukarıda tasarım sürecinde yaptığınız ve düşündüğünüz her detayı yazılımcıya aktarın. Sitede hangi başlıklar olacak, sayfa tasarımı nasıl olacak, site nasıl akacak ve sitenizin planlaması nasıl olacak.

Bunları doğru aktardığınız takdirde hayalinizdeki web sitesini Devlynk Kampanyası sayesinde ücretsiz bir şekilde kavuşabilirsiniz.

Hemen Projeni Yayımla : http://www.devlynk.com/kampanya