Yazılımcı Arayan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler için Doğru Adres: devlynk.com

Son dönemlerin popüler konularından biri olan dijitalleşme her ölçekteki işletmenin ilgi odağı haline geldi. Küresel salgınla beraber dijital süreçlere olan ilgi ve merak en üst düzeye ulaştı ve işletmeler bu konuda yatırım yapmaya başladı.

İşletmelerin dijital alandaki yatırımlarını gösteren ve aynı zamanda geleceğe dönük kılavuz niteliği taşıyan uzman ihtiyaçları da doğru orantılı arttı.

Sürdürülebilirlik İçin Ürün ve Hizmetlerin Dijital Ortama Taşınması Çok Önemli

Hayatımıza yeni girmekle birlikte süreçleri değiştirmenin sloganı haline gelen “yeni normal”, sürdürülebilirlik faaliyetlerini de etkiledi. Geleneksel pazarlama faaliyetleri ile pazardan ciddi pay alan firmaların cirosu, neredeyse yok denecek seviyeye geriledi ve firmaları şu soruyu sormaya itti;

Yeni normallikte ne bulmak istiyoruz?”

Eski ciromuza geri dönmek? Pazar payımızı büyütmek? Yeni müşteriler bulmak? Dijital alanda bilinirliği arttırmak? E-ticarete yönelmek?

Özetle, işletmeler, yeni normalleşme sürecinde, dijitalleşmekten başka bir çözüm yolunun olmadığını anladılar. Aslında yeni normal, birçok işletmenin önceden atması gereken ‘’normal’’ bir dijital sürdürülebilirlik faaliyetiydi. Bu süreç, birçok işletmenin dijitalleşme yolunda karşısına çıkan taşları kaldırıp atmasına, emekleme döneminden koşma dönemine daha hızlı geçmesine sebep oldu.

Dijitalleşme; Daha Esnek ve Ekonomik Bir Çalışma Modeli Sunuyor

Dijitalleşme, mevcut iş ağını genişletmek için etkili çözümler sunarken, aynı zamanda çok daha esnek ve ekonomik bir iş modeli oluşturulmasına da yardımcı oluyor. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde çalışma imkânı sunan dijital alt yapılar sayesinde, bulunduğunuz her yer, iş yapmanız için yeterli hale geliyor. Fiziki bir işletme açılmasına gerek kalmaması aynı zamanda işletmeleri birçok ekonomik külfetten kurtarıyor.

Dijitalleşmenin en önemli sonuçlarından biri ise hiç şüphesiz zaman tasarrufu. Tasarruf ettiğiniz zamanı işinizi geliştirmek için kullanarak gelişim sürecini hızlandırmak mümkün.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Sahipleri, Dijital Dönüşüm Sürecinde Neleri Dikkate Almalılar?

Her işletme; eksikleri, sorunları ve potansiyel tehditleri tanımlamak için kurum içi değerlendirme yapmalıdır. Şirket bünyesi içinde yapılan değerlendirmeler gerçeğe uygun hedefler çerçevesinde örüntülenmeli ve analiz edilmelidir.

Pazar payını artırmak ancak pazarı anlamakla mümkündür. Net ve ölçülebilir hedefler belirlemek için sunulan ürün ve hizmetlerin hangi ihtiyaçları karşıladığını ve bunların müşteri davranışlarında yarattığı değişimleri saptamak gerekir.

Pazarı iyi bir şekilde analiz ettiniz, öngörülerinizi masaya yatırdınız, kısa ve uzun vadeli planlarınızı çıkarttınız. Sonrasında atmanız gereken adım; ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru projeleri geliştirmeye başlamak olacaktır.

Kobi’lerin, Dijital Yolculukları Sırasında Karşılaştığı Sorunlar

İşletmenizin dijitalleşme yolculuğunda en çok ihtiyaç duyacağınız kaynak, güvenilir ve yetkin yazılımcı desteği olacaktır. Sürekli gelişen ve yenilenen dijital sektörde dinamik bir altyapı kurgulanması artık tercih değil zorunluluk haline gelmiştir.

Hayal ettiğiniz iş, yapmak istediğiniz proje için tam zamanlı bir yazılım geliştirici ile çalışmanın maliyeti yüksek gelebilir. Bu maliyeti gördükten sonra yapacağınız projeden ve işten vazgeç mek başarılı bir projeye hiç başlamamaya mal olabilir. Bu noktada güvenilir freelance yazılım geliştiriciler ile çalışmak çok daha avantajlı olacağı gibi projenizi hayata geçirme konusunda da size cesaret verecektir.

Devlynk Freelance Yazılım Geliştiricilerle Çalışmanın Avantajları

Devlynk platformunda listelenen onaylı ve uzman freelance yazılım geliştirici maliyetleri tam zamanlı yazılım geliştiricilere göre çok daha avantajlıdır. Devlynk, hayal ettiğiniz projeleri, hayali proje olmaktan çıkarıp hayata geçirmenize olanak sağlar ve dijital dünyada yer almanın avantajlarından faydalanmanıza yardımcı olur.

Aradığınız yetkin yazılımcıya kolayca ulaşmak ve projenizi hayata geçirmek için hemen ücretsiz olarak projenizi yayımlayın ve bugün teklifleri almaya başlayın.