Devlynk Pro Hizmeti ile Yazılımcı Bulma

Devlynk’i kurma motivasyonumuz devamlı büyüyen pazara yazılım geliştirme ve yazılımcı bulma anlamında destek vermekti. Farklı uzmanlık kategorileri ve deneyim seviyesine sahip birçok yazılımcı hergün Devlynk yazılımcı topluluğuna katılmakta. Burada yazılımcılar, yazılım projesi sahiplerinin işlerine dahil olarak, projelerini hayata geçirmelerine yardımcı olmakta.

Devlynk’de proje ilanınız yayınlandıktan sonra projeniz için teklifler almaya başlarsınız. Projenize en uygun yazılımcıyı seçip, sistem tarafından otomatik oluşturulan sözleşme ile projenizi güven ve kayıt altına alırsınız. Çalışacağınız yazılımcı için yaptığınız tüm ödemeleri siz projenizi anlaştığınız şekilde teslim alana kadar Devlynk Escrow (emanet) hizmetinde güvenle saklarız.

Peki Devlynk Pro Nedir?

Devlynk’in, projelerinizi freelance yazılımcılarla hayata geçirebilme olanağı sunan inovatif bir platform olduğundan bahsetmiştik.

Devlynk Pro ile Kurumsal firmalarınıza, proje bazlı outsource kaynak bulabilirsiniz. Devlynk yazılımcıları, ekip üyelerinizin yetişemediği bazı işleri üstlenerek, başarı odaklı çalışır. Çalışma konusunda uzmanlaşmış kişilerden oluşan developer havuzumuz ile; yeni başlayan sıfır bir projeniz, yarım kalan bir projeniz veya mevcut sistemdeki sorunları çözmek için dönemsel destek alabilirsiniz.

Böylece projeler gecikmez, verimlilik artar, ekibiniz de siz de büyük bir stresten kurtulmuş olursunuz. Bordrolu işe alımda yaşanan uzun oryantasyon ve adaptasyon süreçlerini yaşamadan Devlynk yazılımcıları ile hızlıca işe başlayabilirsiniz. Yazılımcılar bir projeden diğer bir projeye geçerek verimlilik esaslı çalışırlar. Bunun için planlanan zamanda, kapsama uygun ve hatasız iş çıkarma becerilerine sahiptir.
Ayrıca uygun çalışan ücretleri ve yazılımcı havuzumuzun çeşitliliği ile tam da firmanıza göre olan yazılımcıyı, diğer kaynak ve kurumlardan daha hızlı şekilde bulabilirsiniz. Unutmayın; Devlynk yalnızca yazılım projeleri ve yazılımcılardan oluşan bir platform olduğu için başarı kaçınılmazdır!

Devlynk Pro’yu Yazılımcı Bulmak için Nasıl Kullanırım?

Profesyonel hesabınız oluşturulduktan sonra size vereceğimiz özel link ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz. İçeride tüm mesai saatlerini dönemsel veya proje bazlı olarak firmanıza ayırabilecek, ön elemeden geçmiş aday profilleri mevcut. İstediğiniz teknoloji ve uzmanlığı arattıktan sonra size en uygun profillerin CV’lerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Karar verdiğiniz profil için ‘Görüşme Talep Et’ Butonu ile talebinizi, Devlynk Müşteri Uzmanına gönderebilirsiniz.

Ayrıca; Devlynk Pro’da beğendiğiniz yazılımcı profilinin, Tahmini İşe Başlama Tarihi ve Günlük Ücretini de görebiliyorsunuz!

Daha sonra ise; Devlynk Müşteri Uzmanımız sizin için bir görüşme ayarlar. İşte bu kadar basit!

Devlynk Pro Hesabı Almak İstiyorum

Eğer sizde firmanız için Devlynk Pro Hesabı alarak uzman yazılımcı havuzumuzdan faydalanmak istiyorsanız hemen; info@devlynk.com adresine mail atabilirsiniz!