Devlynk Müşteri Rehberi

Bu yazımızda siz müşterilerimize proje yayımlama ve proje süreci için rehberlik etmeye çalışacağız. Rehberimizde platformumuz, yayımlama süreci ve ödeme süreçleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sizler için hazırladığımız Devlynk Müşteri Rehberi’ne kendimizi tanıtarak başlayalım.

Devlyk Nedir ?

Devlynk yazılım projelerini, freelance developer ve yazılım ajansları ile geliştirebileceğiniz bir platformdur. Devlynk’e kayıt olup profilinizi oluşturarak ihtiyacınız olan tüm alanlarda proje ilanı yayınlayabilir, ön değerlendirmesi yapılmış yetkin developerlar ile anlaşma yaparak projenizi hayata geçirebilirsiniz.

Neden Devlynk ?

Devlynk’te ihtiyacınız için ilan yayımlamak pratik ve ücretsizdir. Devlynk’te ücretsiz bir proje ilanı oluşturarak talebinizi yayımladığınızda aynı gün içerisinde teklifler almaya başlar, en uygun teklif için anlaşma yaparak birkaç gün içinde projenizi geliştirmeye başlarsınız. Diğer platformlarda veya klasik arama süreçlerinde süreç daha uzun, uğraştırıcı ve pahalı olmaktadır.

https://blog.devlynk.com/neden-devlynk/

Projenizi Belirleyin

Proje geliştirme sürecinin ilk basamağı elbette projeni belirleme ve detaylandırmadır. Bir proje yayımlamadan önce projeniz hakkında etraflıca düşünüp detaylı bir çalışma hazırlamak hem sizin için hem de developer için çok yararlı olacaktır. En azından projeniz nedir, projenizin bütçesi ne kadar, başlangıç-bitiş tarihleri gibi temel şeyleri belirlemelisiniz. O zaman bir proje geliştirmek için öncelikle tam anlamıyla projenizi belirleyin.

Proje İlanınızı Yayımlayın

Projenizi belirledikten sonra Devlynk’te proje ilanı yayımlamaya hazırsınız. İster üye olmadan isterseniz de üye olduktan sonra müşteri profilinizi oluşturarak Devlynk’te proje ilanı yayımlayabilirsiniz. Proje ilanınızda yazılımcıların size daha isabetli tekliflerle gelebilmesi için mümkün olduğunca projenizi detaylandırın, varsa ekibinizdeki teknik kişilerden destek alın.

Sonrasında “Proje Yayımla” formumuzu doldurup proje ilanınızı yayımlayın. İlanınız yayımlandıktan sonra yazılımcılar soru-cevap bölümünde herkese açık bir şekilde talebinizle igili sorular sorabilirler. Bu soruları cevaplayarak talebinizin şekillenmesine katkıda bulunmanız, projenizi en doğru şekilde teslim almanıza katkı sağlayacaktır.

Devlynk’te proje yayımlamak çok kolay.

Projeniz İçin Teklifler Alın

Projenizin yayımlanmasından sonra her aşamada size eposta ile projenizin durumu hakkında bilgiler gönderilir. Epostanızı kontrol edin. Size bir teklif geldiğinde epostada yer alan linki tıklayabilir veya Devlynk’e giriş yaparak yönetim panelinizden projenize gelen teklifleri görebilirsiniz.

Yönetim panelinizden projenize gelen soruları cevaplayarak projenizi yazılımcılar açısından daha anlaşılır hale getirebilir ve iletişim kurabilirsiniz. Gelen tekliflerden uygun olduğunu düşündüğünüzü seçerek projeniz için anlaşma yapabilirsiniz.

Anlaşmanızı Yapın

Projenize yazılımcı tarafından verilen teklif içerisinde proje geliştirme tarihi, kullanılacak teknoloji, teklif tutarı ve yazılımcının size gönderdiği teklif metni yer almaktadır.

Teklifi kabul ettiğinizde yazılımcı ile aranızda sistem tarafından otomatik bir sözleşme oluşturulur ve taraflar talep dokümanında yer alan proje bilgileri için teklifte yer alan maddeler üzerinden anlaşmış olurlar. Projenizi geliştirmeye başlamak için size en uygun teklifle anlaşmanızı yapın.

Size en uygun teklifi onaylayıp projenizi hayata geçirebilirsiniz.

Ödemenizi Yapın

Projeniz için anlaşma sağladıktan sonra ödeme sayfasına yönlendirilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz banka kartı, kredi kartı veya alternatif ödeme hizmet sağlayıcıları ile yapabilirsiniz. Biz Devlynk olarak ödeme konusunda güvenilir ve sistemli bir ödeme imkanı sunuyoruz. Her iki taraf için de gerekli şartları içeren bir sözleşmeyle tarafların haklarını güvenceye alıyoruz.

Anlaşma yapıldıktan sonra iki gün içinde proje bedelinin yarısı olan ön ödemeyi yapmanızı istiyoruz. Anlaşmış olduğunuz projeniz için yapacağınız ödemelerin tamamı projenizi anlaştığınız şekilde teslim alana kadar Devlynk Escrow(emanet) hizmetinde saklanıyor.

Projeyi anlaştığınız şekilde teslim aldıktan sonraki ilk perşembe günü yazılımcı tamamladığı projeniz için anlaşmış olduğu ödemesini Devlynk’ten tahsil edebiliyor. Eğer projeniz uzun bir zamana yayılıyorsa kilometre taşlarını kullanarak ara ödemeler yapabilir, parçalı iş teslimi alabilirsiniz. Son aşamaya geçmeden önce ödemenizi yapın.

Projenizi Test Edin

Projenizin teslim gününde yazılımcınızdan projenizi teslim alın ve son testlerinizi yapın. Projenizi anlaştığınız şekilde teslim alana kadar ödemeniz Devlynk Escrow hizmetinde güvenle saklanır. Devlynk proje sahibinin projesini ve yazılımcının ödemesini en iyi şekilde güvence altına almak için tasarlanmıştır. 

Projenizi teslim aldıysanız projenizi test edin. Projeniz istediğiniz şekilde olmuş ise artık onaylandı olarak işaretleyebilirsiniz. Son olarak yazılımcınızı sürecin sonunda yazılımcınızı değerlendirebilirsiniz.

Proje sonrası yazılımcınızı değerlendirebilirsiniz.

Devlynk Müşteri Rehberi’yle size proje yayımlama ve geliştirme sürecinden bahsettik. Sorularınız için sitemizi ziyaret edebilir ve bize ulaşabilirsiniz.

Projenizi Yayımlayın : https://www.devlynk.com/tr/proje-ilani-yayinla