Neden Devlynk Yazılım Projeleri İçin Uygun Bir Platformdur

Projeniz için yazılımcı ihtiyacınız olduğunda öncelikli bakmanız gereken yer neden Devlynk , maddeler halinde özetlemeye çalıştık. Seçeneklerin daha fazla olma olasılığı olsa da, sıkça başvurulan aday bulma yöntemleri olarak; bordrolu çalıştırma için arama ve diğer platformlarda aramaya göre kıyaslama yaptık.

Aradığınız yazılımcıya hızlı ulaşın

Neden Devlynk sorusunun başlıca cevaplarından biri; Devlynk’te ihtiyacınız için ilan yayımlamak pratik ve ücretsizdir. Devlynk’te ücretsiz bir proje ilanı oluşturarak talebinizi yayımladığınızda aynı gün içerisinde teklifler almaya başlar, en uygun teklif için anlaşma yaparak birkaç gün içinde projenizi geliştirmeye başlarsınız. Diğer platformlarda veya klasik arama süreçlerinde süreç daha uzun, uğraştırıcı ve pahalı olmaktadır.

Uzman yazılımcılarla çalışın

Neden Devlynk yazılım projeleri için uygun bir pazaryeridir? Çünkü Devlynk yalnız yazılım projelerine odaklı bir platformdur. Size yazılım kategorisinde en uygun yetkinlik ve beceride uzman freelance yazılımcı bulmak ve anlaştığınız yazılımcı ile güvenle çalışarak doğru sonuçlar alabilmeniz için tasarlanmıştır. Yazılım projelerine odaklı bir platformda, yazılım projeleri için daha doğru sonuçlar alabilir, zaman ve efor kaybı yaşamazsınız.

Neden Devlynk

Neden Devlynk
Neden Devlynk

Yüksek verimlilik

Devlynk freelance yazılımcı topluluğunda yer alan yazılımcılar, projelere freelance olarak uzaktan dahil olup çalışma konusunda uzmanlaşmış kişilerden oluşur. Yeni başlayan sıfır bir proje, yarım kalan bir iş veya mevcut sistemdeki sorunları çözmek olsun; farketmez. Bordrolu işe alımda yaşanan uzun oryantasyon ve adaptasyon süreçlerini yaşamadan Devlynk yazılımcıları ile hızlıca işe başlayabilirsiniz. Yazılımcılar bir projeden diğer bir projeye geçerek verimlilik esaslı çalıştıkları için planlanan zamanda, kapsama uygun ve hatasız iş çıkarma becerilerine sahiptir.

Uygun çalışan ücretleri

Freelance yazılımcılar çalışmaya yatkın olduğu konularda daha uygun fiyatlara çalışabilirler ve çok hızlı sonuçlar üretebilirler. Ayrıca uzaktan çalışabilme imkanı da proje maaliyetlerini düşürmektedir. Devlynk’te teklif, saatlik veya günlük değil proje için verilir. Teklifte işin bitiş zamanı, ücreti ve kullanılacak teknolojiye ait bilgiler yer almaktadır. Proje ilanınıza verilen tekliflerden en uygun olanı seçerek projenizi geliştirebilirsiniz. Teklifi veren yazılımcının, projeyi geliştirebilmesi için ihtiyaç duyduğu tüm bilgileri verdiğinizde, projeniz artık hiçbir şeyi beklemeden geliştirilmeye başlayabilir.

Ücretsiz yazılımcı bulma

Devlynk’te çok hızlı bir şekilde proje ilanı yayımlayabilir ve gelen teklifler arasından seçiminizi yaparak projenizi hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca platformda yer alan developer profilleri ön değerlendirme sonrasında onaylanmaktadır. İK firmalarına yazılımcı arıyorum diyerek başvurduğunuzda alınan ücretler Devlynk’te yoktur. Diğer platformlarda olan ilan yayımlamak, teklif almak veya anlaşma yapmak için alınan ücretler de Devlynk’te yoktur. Devlynk’te müşteri olarak hiçbir ücret ödemeden bu hizmetlerden faydalanbilirsiniz.

Başarıyla sonuçlanan projeler

Projeniz için teklif veren yazılımcıların profillerini inceleyebilir, en uygun profil ile anlaşma yapabilirsiniz. Çalışmayı istediğiniz bir yazılımcıdan projeniz için teklif vermesini de isteyebilirsiniz. Projenize ek kaynak alabilir ve sonuca daha hızlı ulaşabilirsiniz. Projeniz için çalıştığınız yazılımcı ile ilgili veya projeniz ile ilgili desteği Devlynk’ten alabilrsiniz. Yalnız yazılım projelerine odaklı Devlynk’te yazılım projenizi başarıyla hayata geçirebilmeniz için havuz hesabı, kolay ödeme, anlaşma sözleşmeleri, proje yönetimi ve iletişim araçları vb servisler hizmet vermektedir.

Proje bazlı çalışma anlaşması

Projeleriniz için bir adayı işe aldığınızda, doğru adayla anlaştıysanız sizin için her şey çok güzel olabilir. Ancak doğru adayı alamadıysanız fesih süreci ve yeni bir arayışa girmek sizin için külfetli ve maliyetli olabilir. Bu nedenle yazılımcı arıyorum diyorsanız, Devlynk’te ilan yayımlayıp teklif almadan projeye başlamayın.

Neden Devlynk

Devlynk yazılımcı ihtiyacınız olduğunda size hızlı, pratik ve güvenilir çözüm sunar. Siz de ücretsiz bir proje ilanı yayımlayın, freelance yazılımcı ve yazılım ajansları ile projenizi Devlynk’te hayata geçirin.