Devylnk & Pixelworm İş Birliği

Pixelworm Sektörde Nasıl Tanınıyor?

Solid-ICT tarafından geliştirilen ve son dönemin en inovatif ürünlerinden biri olan Pixelworm, mobil uygulamaların tasarımıyla birlikte geliştirilmesinde otomatik kontrol sağlayan bir SAAS üründür. Pixelworm, uygulamaya yüklenen tasarımların otomatik test edilmesini sağlayarak, hem yazılımcılara hem de tasarımcılara zaman kazandırmaktadır. Pixelworm’un odak noktasında mobil uygulama geliştirme alanında faaliyet gösteren şirketler yer almaktadır.

Pixelworm Neden Freelancer Topluluğu Olan Devlynk İle Çalışmaya Başladı?

Global pazarda büyümek isteyen Pixelworm, özellikle internet sitesinin anlaşılır ve çekici olmasını istiyordu. Küresel prensipler doğrultusunda, marka kimliğine özel illüstrasyonlara ihtiyacı olan Pixelworm, freelance bir illüstratör ile çalışmaya karar verdi. İhtiyaçlarının karşılığını Devlynk bünyesinde bularak, kendi isteklerine özel, çözüm yollarını ayrıntılı şekilde sunan ve markaya ait bir dil benimseyen grafik tasarım uzmanlarına Devlynk aracılığı ile ulaştı.

Freelance Proje Yönetim Sürecini Pratik Hale Getiren Platform: Devlynk

Pixelworm’un Devlynk ile işbirliğinin önemli gerekçelerinden biri kolay kullanım aşamasıydı. İhtiyaç kapsamının kolayca tanımlandığı bir platform olan Devlynk üyesi illüstratörler ihtiyacın tarif edilmesinin kolaylaştırılmasında önemli bir rol oynadı. Pixelworm’un aradığı özelliklerden biri de sürecin şeffaf bir şekilde yönetilmesiydi. Devlynk, gerek ihtiyaç analizi sürecinde ve gerekse eşleştirmenin ardından proje teslim ve ödeme süreçlerinde oluşturduğu güvenli ve şeffaf adımlar sayesinde projenin iki tarafına da rahat bir çalışma imkanı sunuyor.

Alanında Uzman Yazılımcıların Olduğu Platformda Çalışma Önceliği

Freelancer platformu Devlynk ile anlaşma yapan Pixelworm, projesini daha hızla tamamlayarak zaman konusunda da büyük avantaj sağladı. İhtiyaç doğrultusundaki talepleri hızlı cevaplayan uzmanlar sayesinde tüm gereksinimler kısa sürede tamamlandı. Devlynk’nin şeffaf süreç kurgusu sayesinde hem Pixelworm hem de freelancer hızlı bir şekilde kaliteli sonuca ulaşmakta zorlanmadı.

Siz de küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin yazılımcı ihtiyacını gideren pratik, hızlı ve güvenilir bir çözüm ortamı arıyorsanız, projenizi hemen Devlynk’e taşıyın. Ücretsiz yayınlanan projenize teklif almaya başlayın. Dilediğiniz uzmanı seçin ve projenizi hayata geçirin!