Freelance WordPress Uzmanı Nasıl Bulurum?

WordPress dünyanın en popüler internet sitesi oluşturucularından biridir. WordPress ile herhangi bir programlama bilgisi olmadan internet sitesi oluşturabilirsiniz. Kurduktan sonra kullanımı da kolay olan WordPress’te birçok talebi karşılayan eklentiler bulunur. Sürekli geliştirilerek güncellenen zengin eklenti seçenekleri ile kullanıcıların işini kolaylaştıran sistem, aynı zamanda arama motoru optimizasyonu açısından da güçlüdür. WordPress ile programlama bilginiz olmadan sıfırdan bir internet sitesi oluşturabileceğiniz gibi freelance WordPress uzmanı yazılımcılardan da profesyonel destek alabilirsiniz.

Genel olarak “içerik yönetim sistemi” olarak tanımlanan WordPress, aslında bir internet sayfası içeriğidir. Pek çok yazılımcının da bildiği gibi <body> etiketi içerisine yazılan her şey internet sayfasının içeriğini oluşturur. Siz de internet siteniz üzerinde bir içerik oluşturmak istiyorsanız, “body” etiketi içerisine dilediğinizi yazabilirsiniz.

WordPress Ne İşe Yarar?

PHP ve MySQL ile geliştirilen WordPress açık kodlu bir yazılımdır. İlk kullanılmaya başlandığında blog scripti gibi düşünülse de zamanla ilan siteleri, haber siteleri tarafından kullanılmaya başlanmış olup günümüzde kurumsal şirketlerin tercihleri arasına girmiştir.

WordPress ile internet sitenize dakikalar içerisinde yeni içerik ve kategori ekleyebilirsiniz. Ayrıca “hakkımızda, çalışmalarımız, iletişim” gibi sayfalar oluşturabilirsiniz. Dilerseniz belge, video, görsel gibi ortam dosyalarının da eklenebildiği sayfaları sayesinde profesyonel görünümlü bir internet sitesine sahip olabilirsiniz.

WordPress’in diğer büyük avantajı ise kullanıcı deneyimi kriterine büyük katkısı olan ziyaretçilerin yorum yazabilme özelliğidir. Bu özelliğiyle çift yönlü iletişim modelini temel alan WordPress, sitenizi SEO açısından besler. Yukarıda bahsedilen tüm özellikler, WordPress’in eklentisiz temel özellikleridir. Özellikle tema ve eklenti kullanımının kolay ve ücretsiz olması, internet sitesi kurucuları tarafından WordPress’in tercih edilmesinde etkili olmuştur.

WordPress Kullanmanın Avantajları

WordPress’in özelliklerinden faydalanarak kısa sürede profesyonel bir internet sitesine sahip olmak istiyorsanız ve güncellemeler için WordPress bilginizi artırmak için yeterli zamanınız yoksa işin uzmanından destek almalısınız. WordPress temaları ve eklentileri, kullanımı kolay ve ücretsiz olmakla birlikte ileri seviye tasarım için bir uzmanla çalışmanız size zaman kazandıracaktır. Ayrıca WordPress uzmanı bulmanın diğer bilgi teknoloji uzmanlıklarına göre daha kolay olması da bir avantajdır.

WordPress İnternet Tasarımı

WordPress kullanmayı öğrendiğiniz takdirde kendi internet sitenize sahip olmanız tahmininizden çok daha hızlı olacaktır. Bir seviye daha yukarı çıkmak isterseniz, işin uzmanlarından destek almanızı tavsiye ederiz. Kullanım kolaylığı sayesinde yazılım dili bilmenize gerek olmadan WordPress’in birçok özelliğinden faydalanabilirsiniz. Ancak zengin içerik, eklenti ve uygulama seçenekleri sunan WordPress’in sunduğu hizmetlerden tam anlamıyla fayladalanmak için WordPress uzmanı olmalısınız.

İşinize özel binlerce eklentiden en uygununu seçmek, dilediğiniz anda internet sitenizi güncellemek ve her an hizmet alabilmek için her defasında yeni bir şey öğrenmeniz gerekebilir. WordPress uzmanı ile çalışarak kısa sürede, cüzi bir ücret karşılığında taleplerinizi yaptırmanız mümkün olacaktır.

WordPress altyapısı üzerinde kurulan, hızlı, güvenli ve SEO dostu bir internet sitesine ihtiyaç duyuyorsanız freelance WordPress uzmanlarının tecrübesinden yararlanabilirsiniz.

Yetkin ve güvenilir WordPress uzmanı bulmak için sizi Devlynk platformuna kayıtlı yüzlerce uzmanı incelemeye davet ediyoruz.