Logo İşbaşı & Devlynk İş birliği – OCR Geliştirme Projesi

Logo İşbaşı Sektörde Nasıl Tanınıyor?

Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu ve en değerli bilişim markalarından biri olan Logo Yazılım’ın KOBİ’lerin internet erişimi olan her yerden kolay fatura kesebilecekleri ve gelir gider takibi yapabilecekleri online ön muhasebe programı olan Logo İşbaşı on binlerce KOBİ’ye hizmet vermektedir.

Logo İşbaşı ile işletmeler; ister webden ister cepten fatura keserken, müşteri ve tedarikçileriyle olan alacak-borç takiplerini de kolayca gerçekleştirebiliyorlar. e-Dönüşüm hizmetlerini de içeren paketleriyle firmalar ücretsiz e-dönüşüm danışmanlığıyla e-fatura/e-smm kullanımına geçerek istedikleri her yerden müşterilerine kolayca e-fatura-e-smm gönderebiliyorlar. Kullanan her 10 kişiden 9’unun tavsiye ettiği Logo İşbaşı, 2019 yılında en çok indirilen ön muahsebe uygulaması olmuştur.

Logo İşbaşı Freelancer Topluluğu Olan Devlynk ile Neden Çalışmaya Başladı?


Logo İşbaşı, çeşitli yazar kasalar tarafından basılmış yazar kasa fişlerinin, cep telefonları, terminaller veya uç birimler tarafından taranıp, sistemlere daha kolay ve daha hızlı masraf girişi yapılmasına olanak sağlayan bir servis geliştirmek istiyordu. Temel olarak; yazar kasa tipi ve modelinden bağımsız olarak yazar kasa fişi üzerinde yer alan ve muhasebe kaydı oluşturmak için gereken tüm bilgilerin otomatik olarak okunabilmesi ve kullanıcının zahmetsiz bir şekilde masraf kayıtlarını oluşturabilmesi hedefleniyordu.

Alanında yetkin ve uzman freelancer bir çalışma arkadaşıyla projeyi hayata geçirme arayışında olan Logo İşbaşı, bu talebini profesyonel çalışma disiplinine sahip freelancer topluluğu için güvenli bir platform sunan Devlynk’e iletti.

“Proje kapsamında, bir freelancer yazılımcı topluluğu olan Devlynk ile çalışmak istememizdeki amaç, yazılımcı kadrosunda birbirinden farklı uzmanlık alanına sahip yazılımcıları barındırmasıydı. OCR teknolojileri alanında yetkin ve profesyonel hizmet sağlayıcı bulmak oldukça güç ve maliyetli. İhtiyaç duyduğumuz proje OCR teknolojileriyle ilintili ve tamamen uzmanlık gerektiren bir alan olduğundan kadrolu bir personel alımı, proje sonrasında şirket için artı bir maliyet olacaktı.” – Ayhan İnal, KOBİ Bulut Ürünleri Teknik Proje Yöneticisi.

OCR geliştirme talebi için Devlynk internet sitesinde proje ilanı yayımlayan Logo İşbaşı, birkaç gün içerisinde proje ilanına teklif veren uzmanlardan birini seçerek anlaşma sağladı.

“Açıkçası bu kadar hızlı uzman bulacağımızı düşünmüyorduk. Anlaştığımız uzman yazılımcımız, taleplerimizi en ince ayrıntısına kadar dinledi, analiz etti ve projemiz için gerekli servisi geliştirdi ve bize kaynak kodları ve tüm haklarıyla sorunsuz bir şekilde teslim etti. 05.08.2019 tarihinde başlayan OCR geliştirme projemiz, 31.12.2019 tarihinde sorunsuz bir şekilde tamamlandı.” – Ayhan İnal, KOBİ Bulut Ürünleri Teknik Proje Yöneticisi.

Devlynk aracılığıyla OCR projesini hayata geçiren Logo İşbaşı sorunsuz bir şekilde proje geliştirme sürecini proje planına uygun olarak tamamlayarak, tamamlanan hizmetin tüm kullanıcıların hizmetine sundu.

Devlynk, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin yazılımcı ihtiyacını karşılamak için hızlı, pratik ve güvenilir bir çözüm sunuyor. Siz de hemen projenizi ücretsiz yayımlayın, freelance yazılımcı ve yazılım ajansları ile projenizi Devlynk’te hayata geçirin.