Devlynk-İnovatif Bir Freelance Yazılımcı Platformu

Devlynk projelerinizi freelance yazılımcılarla hayata geçirebilme olanağı sunan inovatif bir platformdur. Devlynk’e kayıt olup profilinizi ücretsiz oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan alanda proje ilanınızı yayımlayabilirsiniz. İnovatif yapısı ve pratik arayüzüyle hizmet sunan Devlynk’te alanında yetkin yazılımcılarla projenizi hayata geçirebilirsiniz.

Hayalindeki Projeyi Ücretsiz Gerçekleştiriyoruz

Hayalinizdeki projenizi ücretsiz geliştirebilme imkanı sunan yarışma tadında bir kampanyamız var.Kampanya kapsamında 23 Mart’a kadar “Hayalimdeki web sitesi – Proje ismi”başlığı ile projeni oluştur.Hayalindeki projeyi anlat ve ilanını yayımla.Jürinin en beğendiği proje ol ve web sitenizi ücretsiz olarak geliştirelim.

Detaylar için : https://blog.devlynk.com › devlynk-ucretsiz-web-sitesi-kampanyasi

Devlynk Özelleşmiş Yapısı ile Farklı ve Verimli

Devlynk size içerisinde binlerce değişik hizmeti aynı anda sunan bir platform değil. Zaten biz diğer freelance çalışan platformlarla aramızdaki en büyük farkı ve bizi onlardan öne geçiren noktayı özel bir alanda olan uzmanlığımız olarak görüyoruz. ”Bir işi yapın ama tam yapın” felsefesi bizim için çok güzel bir örnek. Biz Devlynk olarak bu doğrultuda çalışıyoruz. En yüksek verim için yalnızca yazılım alanında hizmet veriyoruz. Her geçen gün farklılaşan, özelleşen ve filtrelenen bir internet ortamına sahibiz. Sonsuz bir bilgi ağının olduğunu ve her geçen geçen gün geometrik olarak büyüdüğünü düşünürsek aslında internet ortamındaki bu farklılaşmanın sebebini de kolayca kavrayabiliyoruz. Freelance kısmında ise Devlynk olarak alanında bu dönüşümün öncülerinden biriyiz.

Devlynk Sayesinde Müşteriler İçin Tamamen Ücretsiz İşlemler

Devlynk’in kaliteli hizmetlerinin en cazip yanlarından bir tanesi de müşteriler için tamamen ücretsiz olmasıdır. Diğer platformlarda veya İK firmalarında yazılımcı ararken ödemeniz gereken ilan yayımlamak,teklif almak veya anlaşma yapmak için alınan ekstra ücretler Devlynk’de yoktur. Devlynk olarak bu hizmetleri müşterilerimize tamamiyle ücretsiz sunuyoruz. Kolay bir üyelik ve eposta onay aşamasından sonra kullanıcı tipinizi belirliyorsunuz,ücretsiz bir şekilde proje ilanı verebiliyor,teklif alabiliyor ve anlaşma yapabiliyorsunuz. Sonrasında Devlynk’in ön değerlendirme sonucu onayladığı yazılımcılarla hizmet bedeli ödemeden çalışmaya başlayabilirsiniz.

Becerikli ve Tecrübeli Yazılımcılarla Çalışın

Devlynk’e katılmak ve çalışmak için bir yazılımcının öncelikle yapması gereken temel bilgilerin dışında kendisi için hazırlanmış eğitimlerini,tecrübelerini ve uzmanlık bilgilerini kapsayan detaylı bir profil hazırlaması sonrasında inceleme ve onay için Devlynk’e göndermesidir. Devamında başvurularını tamamlayan yazılımcılar Devlynk tarafından bir değerlendirme süreci ve testten geçtikten sonra yazılımcı topluluğumuza katılır. Bu süreçlerin amacı müşterilerimizin tamamiyle daha becerikli, tecrübeli ve profesyonel yazılımcılar arasından seçim yapabilmesine olanak sağlamaktır. Yazılımcıların yaptığı projeler kapsamında aldığı değerlendirmelerini, yorumlarını görebilir ve tecrübelerini inceleyebilirsiniz.

Güvenilir Ödeme Sistemiyle Devlynk

Diyelim ki proje konusunda bir ilanda bulundunuz ve bir teklif aldınız sonrasındaki ödeme planını merak ediyorsunuz. Devlynk olarak ödeme konusunda güvenilir ve sistemli bir ödeme imkanı sunuyoruz. Her iki taraf için de gerekli şartları içeren bir sözleşmeyle tarafların haklarını güvenceye alıyoruz. Anlaşma yapıldıktan sonra iki gün içinde proje bedelinin yarısı olan ön ödemeyi yapmanızı istiyoruz. Anlaşmış olduğunuz projeniz için yapacağınız ödemelerin tamamı projenizi anlaştığınız şekilde teslim alana kadar Devlynk Escrow(emanet) hizmetinde saklanıyor. Projeyi anlaştığınız şekilde teslim aldıktan sonraki ilk perşembe günü yazılımcı tamamladığı projeniz için anlaşmış olduğu ödemesini Devlynk’ten tahsil edebiliyor. Devlynk,proje sahibinin projesini ve yazılımcının ödemesini en iyi şekilde güvence altına almak için tasarlanmış olup yazılımcı penceresinden de müşterinin belirlenen tarihlerde ödemesini yapıp yapmadığını proje detaylarından kolayca öğrenebiliyorsunuz.

Projenizden haberdar olun

Devlynk,projenizi yayımladığınız andan itibaren projenizle ilgili gelen her bildirimi eposta yoluyla size bildirir. Bildirimlerin yanı sıra proje süreciniz boyunca sitemizde bulunan anlık mesajlaşma servisini kullanarak yazılımcınızla iletişime geçebilir,projenizle ilgili istediğiniz bilgileri alabilir ve testler yapabilirsiniz. Bir teklif geldiğinde eposta adresinize gönderilen gönderide yer alan linke tıklayarak teklifi inceleyebilir veya Devlynk’e giriş yapıp sağ üst köşede bulunan  eposta adresinize tıklayarak yönetim panelinize gidebilir, projenize gelen teklifleri ve soruları görebilirsiniz. Size gelen sorulardan eposta yoluyla haberdar olarak soruları cevaplayabilir ve talebiniz için her zaman iletişim kurabilirsiniz.

Dilerseniz bir diğer yazımıza göz atabilirsiniz : https://blog.devlynk.com/freelance-yazilimci-ile-uzaktan-calisarak-proje-gelistirmek/