Fortune 500 şirketlerine yazılım geliştiren Appcent ve Devlynk İşbirliği

Kısaca Appcent’den bahseder misiniz?

Appcent, 2013 yılında kurulmuş bir mobil yazılım firması. Ağırlıklı olarak e-ticaret ve finans sektöründe faaliyet gösteren Appcent, bugün 75 kişilik kadrosuyla Fortune 500 şirketlerine yazılım geliştirme ve tasarım hizmeti sunuyor.

Appcent Yazılım Projelerinde Devlynk ile Çalışmaya Nasıl Başladı?

Appcent olarak sunduğumuz mobil çözümlerle ve e-ticaret uygulamalarımızla perakende sektöründeki şirketlerin dijital dönüşümlerine katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda ürettiğimiz tüm projelerde oldukça özenli çalışıyoruz ve her zaman alanında yetkinliğe sahip, deneyimli yazılımcılarla çalışmayı tercih ediyoruz. Devlynk işte tam bu noktada projelerimizde aradığımız deneyimli kaynaklara hızlı bir şekilde ulaşmamızı sağladı ve beraber çalışma sürecimiz böylece başlamış oldu.

Devlynk’i Tercih Etmenin Appcent’e Sağladığı En Önemli Fayda Nedir?

Appcent bugün Fortune 500 şirketlerine hizmet veren, “En İyi Dijital Müşteri Deneyimi”, “En İyi Omnichannel Deneyim” gibi alanlarda ödülleri olan bir şirket. Projelerimiz müşterilerimize en iyi çıktıyı verebilmek üzerine kurulu. Geliştirdiğimiz projelerde zaman zaman ani ihtiyaçlarımız oluşabiliyor. Devlynk’le çalışmamızın en büyük faydası bu ihtiyaçlarımızı efektif bir şekilde karşılamak üzere deneyimli freelancer yazılımcılara ulaşmak oldu.

Projelerin Ani İhtiyaçlarına Uygun Yazılımcıları Bulabilmek

Appcent için ani ihtiyaçlar söz konusu olduğunda projelere gerçek değer katabilecek yetenekli yazılımcıları bulmak dikkatle ele alınması gereken önemli bir konu. Devlynk, yetkin freelancer’ların referanslarını inceleyerek, deneyimlerini görerek ve kolaylıkla iletişime geçerek projelerimiz için en uygun .NET developer’ları bulmamıza olanak sağladı. Devlynk’e ve projelerimizde gerekli .NET geliştirmelerini hızlıca çözen freelance yazılımcılara teşekkür ediyoruz.

Deneyimli Yazılımcılara En Hızlı Şekilde Ulaşmanın Adresi: Devlynk

Eğer siz de BT projelerinizde oluşan ani ve diğer tüm ihtiyaçlarınız için deneyimli yazılımcılar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hızlı ve güvenilir şekilde projenize katma değer sağlayacak yazılımcılarla çalışmak, projelerinizi sorunsuz ilerletmek ve başarıyla tamamlamak istiyorsanız, Devlynk sizin için doğru adres.

Projenizi bugün Devlynk’e taşıyın, freelance yazılımcılardan tekliflerinizi alın ve kısa sürede harika işler için çalışmaya başlayın.

Devlynk’le çalışan mutlu firmalarla ilgili daha fazla başarı hikâyesine göz atmak isterseniz: Devlynk Pixelworm İşbirliği